Aobozis eksplosive produkter dukkede op på den 133. Canton Fair

1. maj er den internationale arbejderdag, og det er også den første dag, Aobozi udstillede på Canton Fair.Lad os tage et kig på, hvilke "varme" produkter fra Aobozi der vil skinne på Canton Fair!

Hot en:

Hot én 1

Alkohol blæk serie produkter

Alkoholblæk Indeholder en række levende og storslåede farver i en lille blækflaske og kan farves let for at skabe fritflydende mønstre på glatte overflader.Alkoholblæk er miljøvenligt og ikke-giftigt.Det er en permanent og hurtigtørrende farvestofbaseret blæk.Den er vandtæt og ikke let at falme.Det bruges hovedsageligt til DIY lykønskningskortfarvning og 3D-harpikshåndværksfarvning.

Hot to:

Hot one2

Dip pen blæk sæt serie

Dip pennesættet kaldes også glaspennesættet.Blækket i dyppepennen er ikke-carbon farveblæk, som kan skrives umiddelbart efter dypning.Farven er rig og smuk, og den er ikke let at falme.Retro og klassisk, glat og jævn, med tilpasset duft, kan guldpulver og sølvpulver tilføjes for at gøre SHEEN blændende.Det kan bruges til at skrive daglige noter, kunstmaling, håndmalet graffiti, farvning af kort, håndkontooptegnelser og andre kunstneriske skabelsesformål.

Hot Tre:

Hot one3

Fyldepen blæk sæt serie

Pen- og blæksæt-serie, specialfremstillet gaveæske, avanceret essentiel, fremragende håndværk og kvalitet, jævn blækstrøm, holdbart og ridsefrit papir.Blækket er lyst i farven, attraktivt i udseende og kraftfuldt i ydeevne, med præcis blækkontrol, jævn skrivning, hurtig tørrehastighed og er mere opmærksom på skriveoplevelsen for den, der oplever.

Hot Fire:

Hot one4

Gel pen blæk sæt serie

Gel pen blæk, ved hjælp af importerede pigmenter og tilsætningsstoffer, blækket er spredt og stabilt, skriften er ensartet, miljøvenlig og ikke-giftig, og skriften er ekstrem glat.Der er også den fluorescerende gelpen blæk-serie, der er nyudviklet af Aobozi, som har en høj udseendeværdi, smukke farver, stærkere vandmodstand og vedhæftning og er velegnet til brug i flere scener såsom mærkning, håndskrift og lommebøger.

Hot Five:

Hot one5

Fyldepenne blæk serie

Aobozi pen blæk, unik fremstillingsproces, mere mættet farve, ensartet blæk output, ikke let at tilstoppe pennen.Der er også en anti-diffusion pen blækserie (blæsepapir), som er mere kompatibel med almindeligt papir end almindeligt blæk, hvilket sikrer en skriveoplevelse af høj kvalitet.

Hot Six:

Hot one6

Whiteboard tuschpen blæk serie

Whiteboard-blæk, højkvalitetsblæk, rent blæk, lyse farver, glat skrift, stabil ydeevne, hovedsagelig brugt til skrivning på glatte overflader såsom whiteboards, glas, plast osv. Efter blækket størkner, dannes et lag slimhinde. på overfladen, som er nem at slette uden at efterlade spor.Lad ikke resterne påvirke stemningen hos skaberen, og giv plads til nye ideer.

Hot Seven:

Hot one7

Håndholdt inkjet printer produkt

Aobozi håndholdt inkjet printer kan bæres og udskrives til enhver tid.Den er let og nem at betjene.Det kan sprøjte varemærkemønstre, kinesiske og engelske skrifttyper, tal, stregkoder osv., kombineret med Aobozi professionelt inkjet blæk, er inkjetkoden klarere og mere holdbar.

Udskrivningshastigheden er hurtig, og betjeningen er enkel og bekvem.

Dette års Canton Fair, Aobozi er stadig spændende

Stand nr.: 13.2J32

Aobozi inviterer oprigtigt alle udstillere til at besøge standen til konsultation, for at forstå Aobozis højkvalitetsprodukter og hensynsfulde tjenester, kommunikere i dybden og diskutere samarbejdsmuligheder og ser frem til, at flere udstillere kommer til Aobozis stand til undersøgelse og konsultation!

Hot one8


Indlægstid: 13-jun-2023